Werkgever login
vacature personeelsadministratie
vacature personeelsadministratie

Personeelsadministratie (PA)

Etten-Leur

22/02/2023

Fulltime

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar iemand die een vast aanspreekpunt vorm voor de uitzendkracht.

De vacature

Als Medewerker personeel administratie fungeer je als ‘duizendpoot’ op de afdeling. Je bent het aanspreekpunt voor de uitzendkracht en behandelt dagelijks de inkomende vragen. Hierbij heb je veelvuldig contact met overige afdelingen zoals met werving&selectie, intercedenten, facility en de salarisadministratie. Je weet de vragen en gemelde zaken goed te ontrafelen, bekijkt en behandelt ze vanuit een objectief standpunt.  Samen met je collega’s van de personeelsadministratie ben je verantwoordelijk voor het bewaken en toepassen van de regels die betrekking hebben op de indiensttreding, contracten en het ontslag. Daardoor is de functie zeer breed en afwisselend en leer je in deze functie van A tot Z de taken kennen die bij onze backoffice horen.

Bedrijfsprofiel

Goodmorning B.V., gevestigd in Etten-Leur, behoort tot de grotere werkgevers van Nederland op het gebied van uitzenden en detacheren van Oost-Europese flexwerkers. Dagelijks zijn er bij Goodmorning B.V. ca. 2.500 gemotiveerde flexwerkers aan het werk bij opdrachtgevers in de glastuinbouw, de voedingssector, de logistiek en de techniek.

Dit alles wordt aangestuurd en begeleid door een jong, enthousiast team van eigen medewerkers die altijd klaar staan voor klant en flexwerker. Deze vaste medewerkers zijn zeer betrokken, flexibel en slagvaardig in een no-nonsense omgeving waar de interne communicatielijnen zeer kort zijn.

 

De kandidaat:

 • Bij voorkeur heb je een afgeronde MBO opleiding of door je werkervaring functioneer je op een MBO+ (denk)niveau. Je beschikt bij voorkeur over relevante werkervaring in een administratieve omgeving en je kunt omgaan met deadlines.
 • Je beschikt over een dienstverlenende instelling, bent positief ingesteld en beschikt over een grote dosis energie die je om weet te zetten in een optimale dienstverlening richting onze klanten en uitzendkrachten. Je denkt in oplossingen in plaats van in problemen en weet van veranderingen een uitdaging te maken.
 • Uiteraard ben je accuraat in het uitvoeren van je werk en beschik je net als je collega’s over een groot verantwoordelijkheidsgevoel om te zorgen dat onze dienstverlening ook op dit gebied aan de hoogste kwaliteitsnorm kan voldoen.
 • De Roemeense taal is een pré, daar je de uitzendkrachten te woord dient te staan.
 • Jij gaat ons helpen om het samen met je aanstaande collega’s iedere dag een stapje beter te doen!

 

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt te werken in een zeer hechte organisatie waarbij iedereen ongevraagd bereid is om een stapje extra voor elkaar te doen. We bieden een fijne werkomgeving met een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid. Daarnaast mag je van ons verwachten

 • Marktconforme salaris tussen de € 1900 en € 2700
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen
 • Reiskostenvergoeding
 • Kans om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien
 • Mogelijkheden tot thuis werken
 • Leuke werksfeer en fijne collega’s

 

Ben jij de juiste persoon om ons team te versterken?
Stuur dan een motivatiebrief met curriculum vitae naar vacature@goodmorning.eu of stuur je sollicitatie in via onderstaand formulier.

Formulier aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Je naam*
Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Ik ga akkoord*