Werkgever login

GOOD CERTIFICATION

De zaken goed op orde hebben? Dat vinden wij ontzettend belangrijk én dat wordt erkend door verschillende certificeringen en keurmerken. Zo zijn we erkend ABU-lid, ingeschreven in het SNA-register en voldoen we aan de huisvestingsnorm SNF.

Een goed thuis

Een goed thuis is voor iedereen belangrijk. Een fijne woonplek zorgt namelijk voor geluk en beperkt de overlast. Bij GOODMORNING hechten we veel waarde aan een warm welkom en een goede basis. Zo kunnen onze flexwerkers terecht in luxe appartementen voorzien van een woonkamer met televisie, keuken en een badkamer met wasmachine. Ook kunnen zij gebruik maken van het restaurant, fitnessruimte en ruime tuin.

Onze huisvesting wordt jaarlijks nagekeken door middel van de SNF-inspectie, om na te gaan of het de SNF-certificering verdient. Dat is gelukkig elk jaar het geval, met als hoogtepunt dat al onze woonlocaties voor 100% goedgekeurd zijn na inspectie.

Goede begeleiding

We streven naar perfectie bij het assisteren en begeleiden van onze flexwerkers. Zo zijn de receptionisten en flexcoördinatoren altijd op de woonlocatie aanwezig om de flexwerkers te ondersteunen in vervoer, het regelen van bsn-nummers en ook voor een stukje sociale controle. Kortom: echt een helpende hand waar flexwerkers altijd bij terecht kunnen.

Daarnaast zijn onze intercedentes de schakel tussen werkgevers en werknemers. Zij werken meestal op locatie van onze opdrachtgevers om de kwaliteit van de dienstverlening te bewaken.

Betrouwbare partner

Betrouwbaarheid is voor ons van essentieel belang. Niet alleen voor onze flexwerkers, maar ook voor GOODMORNING als partner voor onze opdrachtgevers. GOODMORNING is ingeschreven in het register van de Stichting Normering Arbeid, een stichting die zich inzet om fraude en illegaliteit in de uitzendbranche te voorkomen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van flexibele arbeid? Wij helpen u graag! Ons doel is altijd om een lange termijn partnership op te bouwen, zodat we planmatig en duurzaam kunnen helpen bij uw arbeidsvraagstukken. Wij staan voor u klaar!

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over onze specifieke oplossingen of heb je vragen? Neem dan snel contact op met ons voor een kennismaking.