Mijn GOODMORNING

Good future

Internationale flexwerkers Dzintars en Lasma hebben een mooie toekomst opgebouwd in Nederland. Inmiddels wonen en werken zij al ruim 10 jaar in Nederland en voelen ze zich hier echt thuis!

Een betere toekomst

Veel internationale flexwerkers komen naar Nederland voor betere baankansen. Net als vele anderen konden Dzintars en Lasma moeilijk aan een baan komen in hun thuisland in Oost-Europa. Ook zij vertrokken daarom 12 jaar geleden naar Nederland om te werken. Allebei kwamen ze terecht bij een kwekerij waar ze elkaar leerde kennen. Na hard werken hebben ze samen hun droomhuis gekocht en twee prachtige kinderen gekregen. Een betere toekomst konden zij zich niet wensen!

Opgroeien in Nederland

Samen als gezin zijn Dzintars, Lasma en hun twee dochters volledig gesetteld in Nederland. Ze gaan graag samen op pad naar bijvoorbeeld de dierentuin of speeltuin. Beide zijn blij dat hun kinderen in Nederland mogen opgroeien, zo gaan hun kinderen ook een mooie toekomst tegemoet!

Bekijk de video

Wil jij ook bouwen aan een mooie toekomst? GOODMORNING helpt je graag met de overstap naar Nederland. Zo zorgen we voor een goede basis en helpen we jouw toekomstdromen te realiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over onze specifieke oplossingen of heb je vragen? Neem dan snel contact op met ons voor een kennismaking.