De beste mensen voor klant in de glastuinbouw

GOOD PARTNERSHIP

Deze klant is een grote speler in de glastuinbouw. Ze zijn namelijk de grootste kweker van Naomi rozen ter wereld, met maar liefst 60 miljoen Naomi rozen per jaar. Dag in, dag uit zetten zij alles op alles om rozen te laten groeien en bloeien. En dat doen ze met veel liefde en passie.

De focus op kwaliteit wordt weerspiegeld in alle aspecten van hun activiteiten, en leidt tot een continu proces van verbetering in de producten en de organisatie. Wij ondersteunen hen daarin door de juiste flexwerkers aan te dragen, zodat zij de focus kunnen houden op hun core business.

"De focus op kwaliteit wordt weerspiegeld in alle aspecten van hun activiteiten, en leidt tot een continu proces van verbetering in de producten en de organisatie."

Video afspelen

GOOD PEOPLE

Zo hebben we in de afgelopen jaren een grote, vaste groep flexwerkers van een werkplek voorzien. De dagelijkse werkzaamheden kunnen variëren van de verzorging van de planten, tot het aflever-klaar maken van de bloemen. Om snel te kunnen schakelen is er per afdeling een aparte contactpersoon aangesteld. Daarnaast is er een toegewijde intercedent die 24/7 bereikbaar is.

GOOD TO KNOW

Om de sociale sfeer te behouden in een bedrijf waar 52 weken per jaar wordt gewerkt, wordt er altijd met een vaste planning gewerkt. Hierdoor is er rust op de werkvloer, weet iedereen waar ze aan toe zijn, en kan de focus op de werkzaamheden gelegd worden. Zo ontzorgen we dus in het traject van A tot Z.

Morgen begint vandaag

Wilt u meer weten over onze specifieke oplossingen of heeft u vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We maken graag kennis met u!

Direct contact opnemen