Werkgever login

GOOD TO KNOW GOODMORNING

EEN VAN DE GROOTSTE WERKGEVERS IN NEDERLAND

Dagelijks ontzorgen wij meer dan 100 klanten met de juiste invulling van hun arbeidsvraagstuk. Daarbij streven we naar langdurige samenwerkingsverbanden en partnership. Dit doen wij uiteraard samen met onze groep van ruim 2500 gemotiveerde flexwerkers.

Video afspelen

GOOD START

GOODMORNING  is opgericht in 2001 en onderdeel van de Labour Power Company (LPC). Wij behoren tot één van de grotere uitzendbureaus in de sectoren glastuinbouw, voeding, logistiek en techniek. GOODMORNING is voornamelijk werkzaam in de regio’s Zeeland, Noord-Brabant, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Gelderland.

Onze flexwerkers worden geworven in één van onze zeven werving en selectie kantoren in Polen, Roemenië, Spanje en Portugal, waar onze 32 recruitment collega’s op klantniveau op zoek gaan naar de juiste match. De flexwerkers worden in Nederland aangestuurd en begeleid door het team van 55 vaste medewerkers zoals intercedentes, flex-coördinatoren en job coaches. Samen met het gedreven team accountmanagers wordt ervoor gezorgd dat de klant altijd centraal staat. Afspraak is afspraak.

GOOD CERTIFICATION

GOODMORNING heeft haar zaken goed op orde en voldoen daarmee aan verschillende certificeringen. Zo zijn we erkend ABU-lid, ingeschreven in het SNA-register en voldoet aan de huisvestingsnorm SNF.

Wij streven naar perfectie bij het assisteren en begeleiden van onze flexwerkers. Dit resulteert in optimale stabiliteit waar u als opdrachtgever direct de voordelen van ondervindt bij u op de werkvloer.

GOODMORNING in cijfers