Welkom bij GOODMORNING

Om je goed op weg te helpen vertellen we je de belangrijkste dingen wanneer je bij ons komt werken.

 

Documenten

Als je komt werken en wonen in Nederland komt er veel op je af. Op deze website vind je uitleg over je rechten en plichten, wat je moet regelen en welke afspraken je moet maken. Zo word je geholpen om hier veilig, gezond en eerlijk te kunnen wonen en werken. Ook biedt de website van Rijksoverheid www.workinnl.nl een verzameling van de juiste instanties die jou verder kunnen helpen met jouw vragen.

 

Wil jij snel aan het werk in Nederland? Dan kan je ons helpen door een aantal documenten gereed te hebben die verplicht zijn om de inschrijving te kunnen voltooien. De documenten die je nodig hebt zijn:

 

Een geldig identiteitsbewijs, een actieve rekening in vreemde valuta en een pinpas die werkt in Europa en een smartphone (mobile telefoon) of tablet.

 

Het online inschrijfformulier voor nieuwe medewerkers vind je hier op de website. Tijdens de registratie zijn alle velden met een rode ster verplicht om in te vullen. Geef echter zoveel mogelijk gegevens op, dit maakt de samenwerking gemakkelijker. Het is belangrijk om een ​​correct telefoonnummer en e-mailadres op te geven.

 

Na aanmelding neemt een recruiter van een van de GOODMORNING-kantoren binnen 24 uur contact met je op.

Downloads

Bij GOODMORNING hanteren we hoge normen zodat we goede samenwerking, comfort van (aankomende) medewerkers en eenvoudige aanpassing na aankomst kunnen garanderen. We zijn aangesloten bij diverse brancheverengingen en gecertificeerd met meerdere labels. Lees via deze downloads meer over onze voorwaarden en certificeringen:

 

Privacy statement

 

KvK Extract – Kamer van Koophandel

 

ABU Membership – Algemene Bond Uitzendondernemingen

 

Stichting Normering Flexwonen

 

NEN Certificering – Nederlandse Norm

 

Brochure Rijksoverheid – Nieuw in Nederland

 

Handboek voor flexwerkers

 

Huisvesting uitleg

Plan4Flex

Al onze internationale flexwerkers gebruiken de Plan4Flex app op hun smartphone of tablet/laptop. In deze gebruiksvriendelijke app staat alle informatie en documentatie die je nodig hebt voor je werk. Je kan bijvoorbeeld zien hoe laat je dienst begint en hoe laat je wordt opgehaald. Ook kun je jouw contracten en loonstroken inzien. Verder kun je in de app eenvoudig formulieren digitaal ondertekenen of declaraties opgeven. Supersimpel en alles in je eigen taal!

 

Plan4Flex App functies voor flexwerkers:

 

Planning, beschikbaarheid en afwezigheid zoals vakantiedagen of ziektemelding, digitaal dossier met alle documenten zoals contracten tot loonstroken, adres van de werkplek, declareren van bijvoorbeeld tankbonnen, digitaal ondertekenen van formulieren via de app en een chatfunctie voor contact tussen intercedent en werknemer.

 

BSN-nummer

Het Burgerservicenummer (BSN) is jouw eigen persoonsnummer die je nodig hebt voor bijvoorbeeld zorg of belastingen. Het is verplicht om een BSN-nummer te hebben als je in Nederland werkt en woonachtig bent. Eenmaal aangekomen in Nederland helpen wij jou verder met het verkrijgen van een BSN-nummer.

 

Huisvesting

Zodra jij in Nederland op Stella Maris aankomt kun je direct terecht in jouw ruime luxe appartement. Op Stella Maris hebben we twee-, vier- en zespersoons appartementen. De appartementen zijn voorzien van een woonkamer met televisie, keuken en een badkamer met wasmachine, dit alles geheel conform de SNF certificering. Daarnaast kan je gebruik maken van het restaurant, fitnessruimte en de prachtige aangelegen tuin.

 

Uiteraard proberen wij om je woonlocatie zo dicht mogelijk bij jou toekomstige werklocatie te lokaliseren zodat er weinig reistijd ontstaat. De receptioniste en Flex-coördinatoren zijn altijd op de woonlocatie aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden, de veiligheid te garanderen en je zo goed mogelijk op weg te helpen.

 

Zorg in Nederland

Het is in Nederland verplicht om een zorgverzekering te hebben. Daarom helpen we jou direct met de inschrijving bij een zorgverzekeraar.

 

Je kan er vanuit gaan dat de zorg in Nederland goed geregeld is.

 

GOODMORNING vindt jouw gezondheid belangrijk. Daarom bieden wij een internationale digitale huisarts aan waar je terecht kan met al je vragen.

 

Naar de digitale huisarts: https://www.arene.nl/nl/

Verloning

Afspraak is afspraak. Dat vinden wij belangrijk. Daarom zorgen wij dat we onze beloften aan jou nakomen. Bijvoorbeeld over het aantal uur dat je werkt, je salaris en het correct uitbetalen van de gewerkte uren.

 

Jouw loonstrook kun je altijd inzien via de Plan4Flex app. Meer weten over de inhoud van jouw loonstrook? Klik dan hier.

Introductie

De meeste nieuwe flexwerkers komen in het weekend aan op onze woonlocatie genaamd Stella Maris. De receptioniste is het eerste aanspreekpunt en zij voorziet je van de belangrijke informatie, werkschoenen, uitleg over de werkplanning en begeleid je naar jouw nieuwe woning.

 

Je hebt het hele weekend om bij te komen van de reis. Op maandag word je verwacht in onze grote vergaderruimte voor de introductie. Hier ontmoet je de intercedent die jou de gedurende werkperiode gaat begeleiden.

 

Vervoer

Om ervoor te zorgen dat je makkelijk naar je nieuwe werkplek kunt gaan kun je gebruik maken van ons wagenpark.