Mooie samenwerking voor verantwoorde teler

GOOD PARTNERSHIP

Met ruim 20 jaar ervaring in de glastuinbouw, wordt dit bedrijf gezien als de pionier van het verantwoorde tussendoortje: de snackkomkommer. De snackkomkommer is het kleine broertje van de grote komkommer, maar heeft een vaster vruchtvlees, is minder waterig en bevat minder zaad.

De snackkomkommers worden overigens ook op verantwoorde wijze gekweekt. Zo maakt deze kweker enkel gebruik van ledverlichting. Daarnaast maken ze gebruik van biologische bestrijding, wat betekent dat de vruchten na het telen direct eetbaar zijn. Dat is pas verantwoord!

"In een sector waar de werkweek uit 7 dagen bestaat, is het voor ons belangrijk geweest om de werkgever zoveel mogelijk te ontzorgen."

Video afspelen

GOOD PEOPLE

Deze werkgever beschikt over een kas waar maar liefst honderdduizend planten in passen, die in de oogsttijd dagelijks geplukt worden. Na het plukken worden de snackkomkommers in de aparte verpakkingshal verpakt en kun je ze de volgende dag bij bijna iedere supermarkt kopen. Dat vraagt dus een hoop mankracht, en dat is waar wij met veel plezier bij helpen.

GOOD TO KNOW

In een sector waar de werkweek uit 7 dagen bestaat, is het voor ons belangrijk geweest om de werkgever zoveel mogelijk te ontzorgen. Daarom werken we vanuit een vaste planning en houden we korte lijnen met de contactpersonen op de werkvloer. Door hen van A tot Z te ontzorgen, wordt een open en gezellige werksfeer vanzelf gecreëerd!

Morgen begint vandaag

Wilt u meer weten over onze specifieke oplossingen of heeft u vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We maken graag kennis met u!

Direct contact opnemen