Werkgever login

Flexwerkers GOODMORNING trappen naar succes met nieuwe fietsen

Goed nieuws voor de flexwerkers van GOODMORNING! Ze hebben gloednieuwe fietsen gekregen, waardoor ze met dit zonnige weer naar onze klanten kunnen rijden. Vooral klanten die in de buurt van onze grote woonlocaties wonen, zullen hiervan profiteren.

Deze fantastische toevoeging aan onze faciliteiten zal niet alleen de mobiliteit van onze flexwerkers vergroten, maar ook bijdragen aan een duurzame en gezonde werkomgeving. Door met de fiets naar het werk te komen, verminderen we het gebruik van auto’s en dragen we ons steentje bij aan het milieu.

Wat deze fietsen nog specialer maakt, is het feit dat de banden speciaal zijn ontwikkeld om niet lek te kunnen gaan. Dit betekent dat iedereen veilig en zonder onderbrekingen op het werk kan aankomen. We willen ervoor zorgen dat onze flexwerkers zich comfortabel en zorgeloos kunnen verplaatsen, ongeacht de afstand.

GOODMORNING hecht veel waarde aan het welzijn en de tevredenheid van onze flexwerkers. We geloven dat deze nieuwe fietsen hen niet alleen de mogelijkheid bieden om efficiënter te werken, maar ook om te genieten van de frisse lucht en het plezier van fietsen. Een win-winsituatie voor iedereen!