Mijn GOODMORNING

Waarom flexwerkers in Nederland willen blijven

Vanaf de jaren 70 maken flexwerkers de stap naar Nederland. Sommige flexwerkers blijven slechts tijdelijk, maar steeds meer van hen zien een toekomst in Nederland. Een win-win situatie, want een langdurig verblijf van flexwerkers heeft voor iedereen voordelen!

Betere kansen

Ruim 56% van de flexwerkers wil in Nederland blijven. Over het algemeen maken zij de overstap naar Nederland vanwege een hoger salaris of betere baankansen dan in het thuisland. Toch zijn woonomstandigheden en het thuis voelen in Nederland ook belangrijke redenen om hier te blijven. Zo integreren ze steeds meer als onderdeel van de samenleving. Ook bedrijven kunnen bijdragen aan een langdurig verblijf van flexwerkers. Goede werkomstandigheden zorgen voor motivatie en plezier in het werk.

Toch terug naar het thuisland? De belangrijkste reden voor flexwerkers om terug te keren is het gemis van familie en vrienden.

Een goed thuis

Goede woonomstandigheden zijn dus een belangrijke schakel binnen het verblijf van flexwerkers in Nederland. Bij GOODMORNING dragen we daar graag aan bij! Zo regelen we veilige huisvesting, waarvoor wij SNF gecertificeerd zijn, en wijzen we de weg naar sociale activiteiten, zodat iedereen zich snel thuis voelt.

Toekomstdromen

Niet zomaar een tijdelijke baan, maar een loopbaan. Kwalitatieve plaatsing vinden we erg belangrijk. Niet alleen flexwerkers hebben baat bij een langdurig verblijf in Nederland, ook voor bedrijven is vast personeel een pré. Wij helpen hen graag met het realiseren van hun dromen. Zo bieden we onder andere taalcursussen en heftruck opleidingen. Want vandaag is goed, maar morgen nog beter!

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over onze specifieke oplossingen of heb je vragen? Neem dan snel contact op met ons voor een kennismaking.