Werkgever login

De rol van de intercedentes

Als intercedente speel je voor internationale flexwerkers en bedrijven een belangrijke rol in het faciliteren van flexibele arbeid. Ze zijn niet alleen het vaste aanspreekpunt voor de opdrachtgever, maar denken ook mee in poolmanagement en de piek- en dalmomenten.

De intercedente helpt met de werving en selectie geschikte kandidaten voor beschikbare functies. Het is belangrijk om zowel de kwalificaties van de kandidaat als de behoeften van de opdrachtgever te overwegen bij het maken van de match. Dit proces kan soms enige tijd in beslag nemen om ervoor te zorgen dat de juiste kandidaat voor de juiste rol wordt geselecteerd.

Nadat de kandidaat is geselecteerd, geeft de intercedente de introductie en helpen ze met het regelen van de juiste documenten en vergunningen voor de werknemer om in Nederland te werken. Dit omvat het afhandelen van papierwerk met betrekking tot immigratie, belastingen, verzekeringen en andere juridische zaken.

Een intercedente is ook verantwoordelijk voor het afhandelen van administratieve zaken zoals salarisbetalingen, contractverlengingen en andere zaken met betrekking tot de werkgever-werknemerrelatie. Het staat bij ons hoog in het vaandel deze zaken op een professionele en tijdige manier af te handelen om ervoor te zorgen dat de opdrachtgever en flexwerker tevreden blijven.

Kortom, de intercedente is de spin in het web en vervult een cruciale rol voor internationale flexwerkers en opdrachtgevers in het faciliteren van flexibele arbeid en het helpen van bedrijven om te voldoen aan hun personeelsbehoeften.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over onze specifieke oplossingen of heb je vragen? Neem dan snel contact op met ons voor een kennismaking.