Dit is waarom arbeidsmigratie bijdraagt aan Nederland

Een goede basis voor flexwerkers in Nederland

Flexwerkers zijn mensen zoals iedereen met eigen verhalen en dromen. De overstap maken naar Nederland is niet altijd eenvoudig. Daarom delen we graag de succesverhalen over het samenwonen, werken en leven met diverse nationaliteiten.

Arbeidsmigratie werkt

Ruim 41% van de flexwerkers is tussen de 25 en 45 jaar. Dit zorgt voor verjonging van de Nederlandse beroepsbevolking. Dankzij flexwerkers kunnen grote en minder grote bedrijven in de regio blijven en hun productie op peil houden. Het werk van flexwerkers is dus ontzettend belangrijk! Daarnaast kan de inzet van flexwerkers acute tekorten in personeel oplossen in sectoren waar de vraag hoog ligt, zoals in de oogsttijd in de glastuinbouw.

Een warm welkom

Flexwerkers integreren steeds meer. Zo voelen zij zich steeds meer thuis in Nederland. Een goede huisvesting draagt daar natuurlijk aan bij! Bij GOODMORNING doen we er alles aan om flexwerkers een warm welkom te geven, zodat zij zich geen zorgen hoeven te maken over de basis. Daarnaast helpen we met alle documenten en denken we graag mee over hoe toekomstdromen gerealiseerd kunnen worden. Zo bieden we talloze doorgroeimogelijkheden, zoals taalcursussen of opleidingen voor bijvoorbeeld heftruckchauffeur of operator.

Daarnaast kan het lid worden van een vereniging flexwerkers helpen zich nog meer thuis te voelen. Zo worden steeds meer flexwerkers lid van een sportvereniging, zoals Aleksandra uit Polen. Zij woont al 4 jaar in Nederland en is fanatiek bokser naast haar werk als jobcoach. Benieuwd naar het hele verhaal van Aleksandra? Je leest het hier: https://arbeidsmigratiewerkt.nl/de-arbeidsmigrant/aan-het-woord/aleksandra-uit-polen/

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over onze specifieke oplossingen of heb je vragen? Neem dan snel contact op met ons voor een kennismaking.