Werkgever login

GOOD COLLABORATION

Samen sta je sterker dan alleen! Goede samenwerkingen zijn daarom ontzettend belangrijk. GOODMORNING is sinds 2020 lid van LPC Groep, een groep bedrijven gespecialiseerd in het werven en inzetten van internationale flexkrachten.

Jarenlange ervaring

Met 10 uitzendorganisaties in het collectief heeft LPC jarenlange ervaring in verschillende sectoren gebundeld onder één dak. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de gezamenlijke schaalgrootte op het gebied van huisvesting, recruitment, planning, ICT en inkoop. Een win voor ons, maar ook een win voor onze opdrachtgevers!

Een groot werkveld

Met kantoren door heel Nederland zijn we altijd dicht bij jouw business. Ook op het gebied van werving reiken onze connecties ver en blijven we hierin innoveren. Waar voorheen de focus op Oost-Europa lag, zien we een verschuiving naar het zuiden van Europa. Op dit moment werven we in Nederland, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Hongarije, Kroatië, Roemenië, Bulgarije, Italië, Griekenland, Portugal en Spanje.

Jouw vraag, onze uitdaging

Als collectief kunnen we opdrachtgevers met elke vraag ondersteunen. Wij helpen uw bedrijf graag groeien door planmatig mee te denken over het arbeidsvraagstuk. Met jarenlange ervaring in verschillende sectoren en de kracht van het collectief hebben we alles in huis om een juiste arbeidsoplossing te bieden.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over onze specifieke oplossingen of heb je vragen? Neem dan snel contact op met ons voor een kennismaking.