Jarenlange samenwerking
in de voedingssector

GOOD PARTNERSHIP

Dit internationale groente- en fruitbedrijf levert en distribueert het hele jaar door een compleet dagvers assortiment groente en fruit aan (internationale) supermarkten, groothandelaren, cateraars en de verwerkende industrie.

De kern van de organisatie wordt gevormd door meer dan 300 telers. Samen met klanten, leveranciers, partners en meer dan 1100 medewerkers zetten zij zich in om gezonde, voedselveilige en betaalbare groente en fruit bereikbaar te maken voor iedereen.

"We helpen niet alleen met de invulling van vacatures, maar ook met de opleiding van werknemers."

Video afspelen

GOOD PEOPLE

Om ervoor te zorgen dat zij zich 6 dagen per week en 52 weken per jaar kan focussen op hun core business, is er een unieke samenwerking opgezet met onze zusterorganisatie om de juiste invulling te geven aan het aantal flexwerkers.

Wat deze samenwerking zo uniek maakt? Naast dat we flexwerkers een mooie werkplek kunnen aanbieden, biedt dit bedrijf hen ook de mogelijkheid om door te groeien naar functies als operator en/of heftruckchauffeur. Zo ontstaat er een interne kweekvijver voor talent en biedt het flexwerkers extra ontwikkelkansen.

Om hen hierin te ondersteunen hebben wij een eigen opleiding voor heftruckchauffeurs ontwikkeld. Zo helpen we niet alleen met de invulling van vacatures, maar ook met de opleiding van werknemers.

GOOD TO KNOW

Naast het vinden en opleiden van de juiste mensen, ondersteunen we hen in de dagelijkse bedrijfsvoering met betrekking tot personeel. Iedere week vindt er een dashboard meeting plaats, waarin zaken zoals de uren per week, ziekteverzuim, opkomst, forecasting en op- of afschalen besproken worden. Voornamelijk het op- en afschalen is in de voedingssector de orde van de dag. Daarom nemen we samen ook dagelijks de planning en meerdere updates door.

Morgen begint vandaag

Wilt u meer weten over onze specifieke oplossingen of heeft u vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We maken graag kennis met u!

Direct contact opnemen