Succesvolle samenwerking met logistieke dienstverlener

GOOD PARTNERSHIP

Deze werkgever staat bekend als full service logistiek dienstverlener voor alle verse en semi-verse producten van een van de grootste supermarktketens in Nederland. Dankzij hun logistieke kennis en innovatiekracht zorgen ze ervoor dat consumenten dagelijks van dagverse producten zijn voorzien.

"Door continu te innoveren en investeren in een veilige en prettige werkomgeving, creëert dit bedrijf uitdagende en enthousiasmerende werkplek voor de medewerkers."

Video afspelen

GOOD PEOPLE

Door continu te innoveren en investeren in een veilige en prettige werkomgeving, creëert dit bedrijf uitdagende en enthousiasmerende werkplek voor de medewerkers. Om ervoor te zorgen dat het bedrijf 7 dagen per week en 52 weken per jaar de dag- en nachtdiensten kan draaien, helpen wij met de invulling van flexwerkers.

Flexwerkers dienen volgens de norm te werken, en ondanks de prettige werkomgeving ligt de werkdruk relatief hoog. Daarom schakelen we op afstand met opleiders en teamleiders, maar doen dit ook in samenwerking met een inhouse intercedent.

GOOD TO KNOW

Korte lijnen houden zijn in deze samenwerking heel belangrijk. Daarom worden er wekelijkse meetings gehouden met de teamleiders om de KPI’s door te nemen en te kijken hoe de flexwerkers ten opzichte van deze KPI’s presteren. Een aantal KPI’s waarop wordt getoetst zijn tijdigheid, levervolledigheid, performance, productiviteit en kwaliteit.

Daarnaast wordt de dagelijkse planning met meerdere updates altijd samen doorgenomen, zeker aangezien op- en afschalen de orde van de dag is.

Morgen begint vandaag

Wilt u meer weten over onze specifieke oplossingen of heeft u vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We maken graag kennis met u!

Direct contact opnemen