Werkgever login

Voeding

Bent u op zoek naar gemotiveerde werknemers met ervaring in de voedingsindustrie? GOODMORNING helpt u met het vinden van geschikte flexwerkers.

Contact

Voeding

Bent u op zoek naar gemotiveerde werknemers met ervaring in de voedingsindustrie? GOODMORNING helpt u met het vinden van geschikte flexwerkers.

Contact

GOOD PEOPLE, GOOD WORK

Een evenwichtige pool van flexwerkers opbouwen en behouden is van belang voor een consistente werksituatie. Daarnaast staan flexibiliteit en  beschikbaarheid van arbeidskrachten centraal in de voedingssector. Daarom wordt er een duurzame basis gecreëerd vanaf de start binnen ons werving- en selectieproces. U bent als werkgever onderdeel van dit proces. Samen ontwerpen we het juiste klant- en functieprofiel zodat verwachtingen, kansen en randvoorwaarden voorafgaand helder en afgebakend zijn.

Ook zijn wij bekend met de regelgeving op het gebied van hygiëne en veiligheid en dragen zorg voor de juiste werkinstructies. Onze flexibele medewerkers zijn inzetbaar op diverse werkzaamheden, variërend van eenvoudig productie- en inpakwerk tot meer specialistische werkzaamheden. Dit doen wij onder andere in de sectoren Brood- en Banket, Zoetwaren, AGF, Gemaksvoeding en Vlees- en Visverwerking.

Video afspelen

Meer weten over hoe we u kunnen helpen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het inplannen van een kennismakingssprek.

Werkgever voedingssector

Een hele fijne samenwerking, waarin we altijd goed op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen die er spelen. Ook de hulp met het creëren van onze eigen kweekvijver aan talent maakt GOODMORNING een goede partner.