6 goede redenen om je aan te melden bij GOODMORNING

6 goede redenen om je aan te melden bij GOODMORNING

Denk jij erover om in Nederland te gaan werken? Maar weet je niet zo goed waar te beginnen bij wie je het beste advies kan opvragen? Dat begrijpen we heel goed. Het is een spannende, grote stap en dan wil je wél de goede keuze maken. GOODMORNING is al meer dan 20 jaar actief als uitzendorganisatie, speciaal voor internationale flexwerkers zoals jij. En wij geloven erin, dat elke dag mooi kan zijn, als je goed voor elkaar bent. Hieronder lees je 6 goede redenen om je vandaag nog aan te melden bij GOODMORNING.

 

1. Goed salaris

Een belangrijke reden om naar Nederland toe te komen is omdat je geld wilt verdienen, voor nu of juist voor later. Om een beter leven op te bouwen in je thuisland of misschien wel in Nederland. Wat je doel of droom ook is, bij GOODMORNING weet je zeker dat je een marktconform salaris betaald krijgt.

 

2. Werk dat goed bij je past
Dagelijks zijn er meer dan 2500 gemotiveerde flexwerkers aan het werk via GOODMORNING. We bieden diverse banen in verschillende sectoren. Zo zijn we ooit begonnen in de glastuinbouw en plaatsen we momenteel ook veel flexwerkers in de voeding, logistiek en techniek. Bij GOODMORNING vind je eigenlijk altijd werk dat bij jou past. Bekijk meteen onze vacatures.

 

3. Een goede woning

Bij GOODMORNING kom jij als mens op de eerste plaats. Dat betekent dat we jou, indien je dit wenst ook kunnen voorzien van een veilige en comfortabele accommodatie. Huisvesting waar je jouw eigen thuis van huis kunt creëren. Daarnaast geven we ook tips over de gewoontes en gebruiken in Nederland, zodat jij je sneller thuis voelt, en elke ochtend opstaat met een lach.

 

4. Alles goed geregeld

Zoals je misschien al weet, komt er best veel kijken als je vanuit het buitenland in Nederland komt werken. Allerlei wetten, regels en formulieren die moeten worden doorgelezen en ingevuld. Gelukkig zijn wij er dan om je te helpen. Wij hebben eigen specialisten in dienst en zorgen ervoor dat alles goed wordt geregeld. Tot in de puntjes. We regelen bijvoorbeeld ook je zorgverzekering, een digitale huisarts en transport van- en naar je werk.

 

5. Afspraak is afspraak

Bij GOODMORNING houden we niet van valse beloften, wij zijn transparant in wat je van ons mag verwachten. Als we zeggen dat je 38 uur per week kan werken, dan is dat ook zo. Hebben we afgesproken dat jij elke week je loon krijgt, dan komen we dat na. Kortom, maken we afspraken, dan houden wij ons eraan, en we verwachten dat jij dat ook doet. Okay?

 

6. Een goede toekomst

Bij GOODMORNING zijn we niet alleen geïnteresseerd in hoe vandaag eruitziet, maar ook wat jouw toekomstdoelen- of dromen zijn. Nog mooier; wij helpen je waar we kunnen om deze dromen te bereiken. We bieden je een ervaring, doorgroeikansen, cursussen of adviezen om de volgende stap te zetten. Zodat het ook over tien jaar elke ochtend weer een GOODMORNING is voor jou.

 

Vragen?

Wil je nog meer weten over werken via GOODMORNING? Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden.

GOODMORNING heeft meer dan 1001 succes verhalen over het samen wonen, werken en leven met diverse nationaliteiten.