Bij GOODMORNING staat de mens voorop

Dit is waarom onze internationale flexwerkers uw bedrijf goed kunnen helpen

Het vinden van de juiste flexibele arbeidsoplossing voor uw organisatie is niet altijd eenvoudig. Hoe zorg u als ondernemer ervoor dat het werk altijd gedaan kan worden, en dat uw ambities niet worden belemmerd door een gebrek aan flexwerkers? GOODMORNING begrijpt de uitdagingen die op uw pad komen en helpt u met vandaag én morgen. Hoe? Dat leest u onder andere in dit artikel.

 

Goede arbeidskrachten

Natuurlijk. Daar draait alles om. De juiste flexwerkers met het juiste profiel vinden die gemotiveerd, betrouwbaar en bekwaam zijn om het werk binnen uw bedrijf te verrichten. GOODMORNING heeft eigen wervingskantoren in Oost en Zuid-Europa zoals Polen, Roemenië en Spanje, waar we continu intensief zoeken naar mensen die binnen de diverse sectoren willen werken. Hierdoor kunnen we u als opdrachtgever op klantprofiel voorzien van geschikte, flexibele arbeidskrachten.

 

Goed voor arbeidskrachten

Bij GOODMORNING staat de mens voorop. We doen er daarom alles aan om onze internationale flexwerkers te voorzien van een fijne leef- en werkomgeving. We regelen documentatie voor ze, zorgen dat ze veilige en comfortabele huisvesting krijgen en denken met hen mee over hun dromen en doelen. Als zij elke ochtend opstaan met een goed gevoel, dan heeft dat ook positieve invloed op de werkvloer.

 

Goede kennis van branches en regelgeving

Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller heeft GOODMORNING al vele bedrijven van dienst mogen zijn. Van klein MKB tot aan multinational. Dit komt mede door onze uitgebreide en actuele kennis van arbeidsrecht en diverse branches zoals techniek, voedingsindustrie, tuinbouw en logistiek. Door dit te koppelen aan de flexibele dienstverlening zijn we in staat opdrachtgevers volledig te ontzorgen.

 

Flexibele oplossingen voor vandaag en morgen

Onze flexibiliteit in dienstverlening is groot. We begrijpen goed dat niet elke dag, elk seizoen of elke werkplek hetzelfde is. Daarom leveren we altijd snel de oplossing voor vandaag, en denken we daarnaast mee over uw arbeidsvraagstuk van morgen. Piek- en dalperioden, hoogseizoenen of nieuwe ontwikkelingen; Wij ontzorgen u op het totale vlak van flexibele arbeid.

 

Wij voeden uw ambities

Ook voor de nóg langere termijn denken we graag met u mee. Heeft u ambities om uit te breiden? Komt er een kans op uw pad om als bedrijf opeens snel door te groeien? Maar twijfelt u of u voldoende flexwerkers kunt vinden om het tot een succes te maken? Dan gaan wij graag met u in gesprek en delen we onze ervaringen, oplossingen en visie.

 

Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer weten over onze specifieke oplossingen of heb je vragen? Neem dan snel contact op met ons voor een kennismaking.

GOODMORNING heeft meer dan 1001 succes verhalen over het samen wonen, werken en leven met diverse nationaliteiten.